2012

Som overskriften lyder.

I 2012 er følgende planlagt

Rum 1.
Perlegrå.  de to gamle haner fra 2011 vil bliver brugt en gang mere, de har jo vist at de giver gode kyllinger, de to gamle høns er også klar til et år mere, har gemt et par unge høner som gerne skulle gøre jeg kunne få lidt flere kyllinger tidligt på året, så jeg ikke skal have kyllinger hele foråret efter dem, men at de gerne skulle komme fra januar til april,
jeg har en sort høne sat til stammen, den er til at forbedre nogle ting som jeg godt kunne ønske mig ved de perlgrå, hvordan de bliver i farven ved jeg ikke, men sort er vist et bud.

Rum 2.
Hvid/sort fjeret (dalmatiner).  Her har jeg gemt den hane jeg fik fra Johnny i 2010, det var eller planen at de to haner jeg fik i tyskland skulle bruges men de er ikke er bedre og jeg har så solgt den en af dem og har så beholdt en, godt nok den dårligste, men vi må se, det drejer sig i år om at få lavet så mange kyllinger så muligt, så må nogle af tingen komme i anden række, jeg har så 3 unge høner fra tyskland og så den "gamle" fra sidste år, håber hun ligger æg i år, jeg har en sorte høner som er faldet efter dalmatiner, det skulle så give ren dalmatiner, der ud over har jeg taget en af mine egne sorte høner og sat til i den stamme, hun har en noget bedte type og fjerstruktur og er ikke lige så spids i halerne som de tyske dyr er, ved ikke om kyllinger efter hende og en dalmatiner hvad de bliver i farven, men de vil bliver gemt og mærket så jeg kan gemme nogle af dem hvis de bliver gode uanset hvilken farve de bliver.

Rum 3.
Blå,  I 2012 skal det være, kun blå og ingen sorte blandet i, jeg vil se om jeg kan få lavet en del blå i 2012, har jo fået blodefornyelse med en hane og en høne fra tyskland og de går så sammen med mine 3 blå og en spættet høne af eget avl, mine egne høner er godt nok ved at være gamle, men lidt æg håber jeg da på, så en stamme som der gerne skulle komme mange kyllinger efter, jeg håber at kunne lave så mang blå at jeg kan udstille på Europaudstillingen d.7-9 december i Liezip 2012.

Rum 4. 
Sølvvildfarvet. Jeg har 3 høner gående,  har en hane, men den er ikke så gammel endnu ( fra juni2011) men jeg håber den kan få lavet nogle kyllinger i løbet af foråret, det er også kun for at holde liv i farven jeg har lavet plads til dem, da ingen andre vil overtage projektet.
I rummet har jeg også de hvide høner gående og jeg regner med at der måske kan komme lidt hvide ud af det, men det er ikke dem jeg vil satse på i 2012, mangler lige den rette hane til de hvide, men da jeg ikek har fundet den, så må de gå med de sølvildfarvet og så håbe på det bedste.

Rum 5. 
Det bliver så "hane" rummet i år, jeg har lidt haner i overskud i tilfælde af en avls hane skulle dø eller ikke kan befrugte, har lært at det er godt at forberet på lidt af hvert og ikke bare slagte eller sælge til det kun lige er nok til avl, så plejer det at gå galt at en hane dør eller ikke vil give kyllinger.
Ellers skal de gå kyllinger i rummet til den tid.

Forventer at lave mange kyllinger i 2012, især de perlegrå og dalmatiner skal de ruges på alt hvad er kommer af æg.  
 
Se undersider for at se hvor meget der kommer og hvordan det udvikler sig.
      

Kommentarer

02.12.2012 21:43

Anita

Hei :) Har du stor hvit silke, å kan du sende egg til Norge?

20.12.2011 12:20

Kevin Byskov

Hej Tommy

Det er nogle fantastiske projekter du har sat dig for i 2012. Er især meget spændt på at høre resultatet af kyllinger fra de 2 sorte høner i rum 2.