Overskrift 1

Som beskrevet i overskriften så gør jeg det også lidt i slægtforskning.

Det er ikke så længe jeg har forsket, det startede tilfældig 2 juledag i 2008 ved en lille sammenkomst i familien.

Det var min kusine Inge som spurte lidt ind til hendes far (min farfar), hvor kom han fra og hvad var hans familie tilbage i tiden, det var der en del snak om imellem min fader og hans mor ( min farmor), de viste ikke ret meget ud over at de var 3 søskende og faderen havde været skovfogede i Magleby skoven på Stevns og min farfar rigtige mor var død, imens børne var små.

Det sad vi så og snakke en del omkring og blev da enige om at det kunne være meget sjovt at finde ud af lidt mere.

Hvor starter man så at lede, jo man prøver internettet og den første dag gik med at finde de steder hvor man kunne søge oplysningerne, foreks. Statens arkiver online. dk og det var da også her jeg prøvede lykken med at så op i kirkebøgerne fra Magleby.   

Og som den første jeg fik åbnet i det år hvor Hans Alfred Andersen skulle være født, jo der var min farfars fødsel, så bliver man grebet af det og inde der gik ret lang tid havde jeg fundet hans søskende og en del at familien på mødrens side.

Det blev så så spænde at finde familien tilbage i tiden af jeg starte også på min mor side og her fandt jeg også ret hurtigt en del familie.  

Der efter er det gået slag i slag og idag har jeg over 1200 personer i mit stamtræ og der kommer stadig nye til hele tiden, nye gren af familiener som har tilknytning et eller andet sted i mit eget træ.     

Det har grebet så meget om sig at min kone også blev interesseret i sin familie historie, så hun leder lige så meget som jeg gør og vi hjælper hianden meget i vores søgen på nettet og hos familier.

Så vi har tilsammen over 2000 personer i vores fælles stamtræ.

Se undersider for hvilke familier vi forsker i.