God lovende ung høne med skæg .

Hvide med skæg 2

 

Her vil der komme lidt om hvid stamme 2.

20-04-2022

 Har kikket de største kyllinger igennem for små fejl, men alle klare det, de vokser godt til og der er mange gode dyr igennem, nogle haner tegner godt og i hønerne er der mange, så der bliver noget at sortere i, flere af de yngste kyllinger tegner også godt, især i høner er der virkeligt godt dyr på vej.

03-03-2022 

De sidste kyllinger er klækket og der kommer ikke flere i år

De store kyllinger er blevet kikket efter for fejl, et par klarede ikke kravene, men der er mange gode dyr, de lidt yngre kyllinger skal snart have fod-ringe på og satser på at de bliver store nok til udstillingerne i efteråret.    

18-03-2022

Der er godt gang i de hvide kyllinger, de vokse godt til og der er sat fod-ringe på 25 stk så mon ikke der bliver lidt at udstille.

Der har været lidt stilstand med æg, men de er kommet lidt igang igen og der skal lige ligges i en sidst gang i denn omgang.

Hvis de ligger æg og 14 dage salmer jeg nok til en rugninger eller to, måske med et par skruk høns.  

23-02-2022 

Der kommer inge æg og har ikkg egjort det i et stykke tid selv om alle hønene er afvendt med skuk, men håber der snart sker noget igen.

De kyllinger der er kommer vokser gpdt til og de første har fået fod-ringe på så de kan udstilles, har ca 30 hvide kyllinger som stor trives og chancen for kunne udstille tegner godt. 

30-01-2022

3 skruk høner giver ingen æg, så den sidste uger har været sløj med æg.

Men der er kommet lidt kyllinger, 7 stk, i denne uge.

Har desværre måtte aflivet nogle af de første kyllinger, fik tjekket negle og der var et par stykker med dobbelnegl på bagtåen, hvilket er en stor fejl, så det er væk.   

11-01-2022

Så kom de, de første kyllinger i år, 6 hvide elle ser rigtig gode ud, men tiden må vise hvor gode de bliver, men jeg håber,, der må gerne være nogle haner i mellem, så de kan bliver store nok til udstillingerne i efteråret. 

28-11-2021 

Her skulle der været en stamme med min egen hvide hane og nogle norske høner, men hane blev syg og aflivet så nu er der kun stamme hvide med skæg.

Så denne stamme bliver med en norsk hane og 3 af mine egen hvide høner og en enkelt norsk høne, har så gemt en vildfarvet høne, hun er så komme ind i stammen. kun for at se om der måske kunne komme lidt vildfarvet, bare nogle få stykker da jeg gerne vil have farven igen. 

 

1-01-2022

 Der komme lidt æg, 2-3 stk om dagen, de første der kom i maskine har jeg lyst og der er befrugtning på nogle af dem så hane kan jo, så befrugtningen skal nok komme.

 

Alt hvad der komme af æg bliver lagt til rugning.

 

 

 

En hvid høne kylling 2022 tegner godt

3 uger gammel

De første hvide kyllinger i 2022