Splash hane kylling 2021
Kyllingen døde desværre kort tid efter billedet blev taget, den lå en morgen og var død uden jeg kunne se noget på den og den havde ike kvist tegn på sygdom.

Den gamle splash hane som han så ud det første år, han er blevet lidt mørke med årene men eller ligner han sig selv

Splash 2021

Den sidst stamme i 2021 

08-04-2021 

Denne stamme har fået skiftet hane, den splash og skifte ud med den sorte, resultatet har ikke været tilfredsstillinde og de første splsah kyllinger som jeg havde håbet på er alle døde, flere af kyllingerne efter den splash hane har kam fejl (horn) men det har jeg vist fra første år, men der kommer også godt dyr og der er et par høner uden skæg efter den splash hane og en blå høne uden skæg har givet et par gode blå høner uden skæg, måske også en hane hvilket vil være den første blå hane uden skæg i mange år i Danmark.  

11-02-2021 

Det komme lidt æg og der har været befrugning, men jeg kan ikke få kyllinger ud af æggene, de dør på 18-19 dagen, så jeg må se om det bliver bedre når vejret bliver bedre, det plejer at være tegn på at høner ikke lige er i kondition.

Men bliver ved med at ruge på de æg der kommer, det kan komme lige pludslig at de så klækker.

Ud af de første kyllinger jeg fik efter denne stamme er det kommet en splash hane kyllinge (se billede for oven) de få andre kyllinger er næsten sorte eller meget mørkeblå, de er alle fået fod-ring på så må jeg se når de vokser til om de kan bruges  

 

20-01-2021

Den stamme er resterne efter jeg har sat den sorte  hane og de gamle splash høner sammen.

Så den stamme består af den gamle splash hane men amarikans blod i årene, han er gpdt nok oppe i årene, men stadig en statlig hane at se på.

Han har så fået de gamle blå høner, der er 6 høner men det kan nok nok godt kunne klare, nogle af høner er også ældre damer, men alle har noget de godt de kan give videre i avlen.

De har ikke lagt så mange æg, men der har været befrugtning, så den gamle hane kan endnu, der er ikke klækker nogle æg da jeg har haft problemer med rugemaskinen, men det er rett nu så der skal nok komme kyllinger i fremtiden efter dem, lige nu ligger de 4 æg om dagen, så der skal nok komem kyllinger.    

 Jeg satser på at der kan komme nogle splash kyllinger efter disse, det siger arvelighedlæren, så må vi se om den så passer.