Et af året første kyllinger 2021, denne bliver blå, nok til den lyse side.

Planer for 2021

20-01-2021

Så er der ved at være gang i denne stamme, de har gået for sig selv så længe at jeg nu er sikker på det er den sorte hane der er far til de kyllinger de skal komme.

Der kommer lidt æg hvert dag, det er jo ældre damer så der kommer nok ike så mange æg, men dem der er kommer har været ok befrugtet, det har så knebet med at få dem ud af æggene, men det skal nok komme.

De første kyllinger efter dem er kommet og det har været en lidt blandet fornøjelse, det var for ventet at farven ikke var lige god på alle, de fleste er desværre for mørke, men nu får vi at se hvordan de udvikler sig.

 

28-12-2020

I 2021 vil jeg gerne satses rigtig på de blå, så da der blev en sort hane og god kvalitet var chancen der.

I følge arvelighedlæren skulle sort x med splash give ren blå kyllinger.

Så denne stamme består af den sort unge hane og de gamle splash høner, de er først lige blevet sat sammen, så om 14 dage skulle det gerne være den sorte der er fader til de kommende kyllinger, hønerene har gået med min gamle splash hane og den unge sorte og de har lagt en del æg den sidste månende og der er lagt i rugemaskinen og der er befrugtning, men hvis æg det er ved jeg ikke, man kan måske være heldig, ellers så når vi det nok.