Hvid hane kylling fra 2020 som nu er avlshane i 2021

Planer for 2021

20-01-2021 

Det er svært at få de hvide igang, der er kommet nogle få æg men ingen befrugtning, hanerne har været sløje og jeg har så valgt netop idag at aflive den en, han var meget skidt og var blevet blind og fik kun lidt at spise, så han fik fred, så håber jeg den sidste kan klare skærenem han ser meget frisk ud og går nu sammen med hønerne, hvor han før holdte sammen med den anden hane, så håber jeg bare høner begynder at ligge lidt æg, det er jo ældre damer så det skal nok komme.

De hvide får lov til at komem i haven et par gang om ugen i håb at det kan live dem lidt op og give dem lidt ekstra krudt i for af grønt og lidt orme, de er blevet mere søgende den sidste uge, så det skal nok komme det med kyllinger.

 

28-12-2020

Selvfølgelig skal der være hvide med skæg i høneshuset igen i 2021.

Stammen består af 4 gamle høner og en nye (østrig) samt 2 haner fra Østrig, må så se om de kan gå sammen de to  haner og enes om det.

Håber at i år vil der komme mange kyllinger, det satser jeg stærkt på, det er på tide at vise dem igen udstillinger i Danmark, så er der jo hvis alt flasker sig jo også Europaudstilling i Polen i November 2021, så måske, man ved aldrig.