Planer for 2021

 

Allerede nu skal der tænkes på hvad der skal ske i 2021 og tankerne er mange, hvor mange farver skal der i avl, hvad der der satses på, ja mange spørgsmål som der skal tages stilling til.

Nogle vil nok sige er det ikke tidligt at planlægge, NEJ bestem ikke, det er nu man kan finde gode dyr andre steder fra, kikke godt på sine egen dyr om der skal ske udskiftning i de gamle avlsdyr, er der nogle af de unge som der kan erstatte nogle af de gamle eller skal der indkøbes nyt blod.

For mit vedkommende skal der skiftet lidt i de splash høner, om de skal på pention andre steder ved jeg ikke endnu, men nogle af dem er godt til års ( 5-6 år)  så det er no kikek de mange æg der vi lkomme og der er kommet nogle gode unge høner som kan erstatte de gamle.

De sorte høner skal under lup, skal kun gemme et par stykker, de skal bruges til at lave blå på. Derefter skal de på sølvvildfarvet.

Har nogle ældre blå høner som også skal ud, har desværre ingen unge, men vil kun gemme det bedste.    

De endelige planer kommer inden så længe.

Men jeg tror at det bliver de splash og blå som står øverst på listen, sammen med de hvide, nå.. ja så lige lidt sølvvildfarvet, når nu de er kommet til landet  

Nå.. ja så er der jo de blå vildfarvet, skal, skal ikke.