Sølvvildfarvet høne, men meget for lys, farven er næsten udvisket, hun skal gå med en sort hane til næste år så kommer den rette farve "måske"

Sølvvildfarvet høne med god farve, god fjerstruktur

Sølvvildfarvet høne med skæg.
billet er kun for at vise hvordan en høne farve skal se ud

Sølvvildfarvet hane med skæg, billeder er kun for at vise farven, men sådan håber jeg mine bliver

Sølvvildfarvet

Ny farve i 2020

16-06-2020

De sidste til kommende 9 kyllinger vokser godt til og ser fine ud i farven, ikke så stor forskel i farven som ved de første, så det tegner godt

01-06-2020

Har sorteret hanerne over et at andet rum, sammen med flere af de andre farver store haner, det ser ud til at den en ene hane fået lidt brunt i vingerne, men det tager jeg ikke så tung lige nu, det kan ændre sig.

Så er der kommet 9 sølvvildfarvet kyllinger mere i huset, det er æg fra østrig, dog fra en anden opdrætter en de første jeg fik, så nu er mulighederne for at komme godt igen med farven til næste år stor.

De ser fine ud ,men det er altid svært med farven hvordan den bliver når de vokser til.    

19-05-2020

Kyllinger vokser godt til, haner ser ud til at bliver store, farven på haner er svær at se endnu, så det er bare at vente.

Fik 10 æg mere fra østrig, men de var ikke befrugtet, hvad fået en hård medfart i posten.

Men der blev sendt lidt sølv æg til jylland, de skule have været kommet her men opdrætteren sende dem til jylland, så nu går der 7 kyllinger der over, de kommer hjem inden så længe, glæder mig ti lat se dem, de er fra en anden opdrætter end dem jeg har her, så der er mulighed for at krydse hvis der er brug for at eller lave to stammer.

29-04-2020

Har miste en af høne kyllingerne, jeg havde flyttet alle de store kyllinger over i et andet rum, men det var den åbentbart ikke tilfreds med for der gik 8 dage så døde den, den havde ikke spist, selv om der var masser af mad og vand.

De andre  kyllinger vokser godt til   

 

15-04-2020

De sølvvildfavet kyllinger vokser godt til, som det ser ud bliver der 4 høner og 3 haner, desværre er det kun 2 høner der kan udstille, de andre bliver for lyse, men de vil kunne bruges i avl til næste år, så alle bliver gemt.

Hane kyllinger er svære at bedømme i farvne da den ænsdre sig ved næste fældning, håber på sort bryst, men er ikek 100 % sikker det kommer, men håber.

Type og fjerstruktur er rigtig godt ved alle 7 kyllinger.

 

16-03-2020

7 kyllinger har klaret sig ind til nu, mistede to kyllinger til noget forkøelse, men det var billigt sluppet.

De 7 kyllinger har så i dag fået fod-ringe på, med hvert sin farve strip på ringe, så kan jeg se forskal på den når de skal fotograferes.

Det ser ud som det bliver 4 haner og 3 høner, men det kan godt snyde når de ikke er ældre. 

D 21 januar fik jeg 30 æg fra Østrig af vildfarvet med skæg, var lidt spændt på om de klare turen, de var 5 dage undervejs.

Men de blev lagt i maskine og 15 æg var befrugtet, der klække 9 kyllinger d 13 februar.

Det  skulle være nok til at komme videre.

Denne høne kylling er død.
En fin lille høne kylling, men farven er alt for lys, havde hun så bare sort top kunne den måske udstilles, men hun er kun til avl i 2021 som der ser ud nu

Hane kyllingen, tegner godt, farven kan man ikke sige noget om endnu, det bliver først i næste fældning den rigtige farve kommer frem.

Mulig hane
Grøn strips

Mulig hane
Neon grøn strips

mulig høne
Rød strips

Mulig høne
gul strips

Mulig hane
Sort strips

Mulig hane
Blå strips

mulig høne
Mørkeblå strips