Den sorte avls hane fra 2019 af egen avl, han har lidt dårlig type og virker langbenet, lidt dårlig fjerstruktur, MEN han er sort

19-05.-2020

Er begyndt at kikke lidt på de kyllinger der kom af de sorte, de fleste er gemt og der er nogle haner som der lige skal gå nogle flere uger, men de tegner godt i farven, gode bagtæer og typen ser fin ud.

 

 

15-04-2020

Selv 0om flokken er spilttet op så var der lidt æg i rugemaskien og der er kommet 4 sorte kyllinger, så der bliver måske noget at udstille, de ser fine og og vokser godt til. 

 

16-03-2020

Den flok et splillet op, de sorte og den perlergrå høne er kommer over i den blå stamme, der var ingen befrugning i de sidste 2 rugninger, så kan høner ligeså godt komme over hvor jeg ved der er befrugtning og så få lavet nogle kyllinger.

 

08-03-2020

Der er ikke kommet så mange æg, et enkelt og der er helt sikkert en perlegrå høne, der er stadig dårlig befrugning, men har fået 4 kyllinger, alle helt sorte.

En perlegrå høne er død, så der kun er en perlegrå høne tilbage.

Den perlegrå hane so mder også går i stammen er ved at vokse sig stor og jeg overvejer om han skal overtage stammen inden så længe, hvis ikke der sker mere ved den sorte hane bliver han skifte ud. 

16-02-2020

Der kommer 1 æg om dagen men de første var ikke befrugtet, så der har været gang i fjerplukning bag i på både hane og høner, så må vi se om der sker noget. 

 

27-01-2020

Der er ikke sket så meget, men de første æg er kommet, så jeg håber de øvrige høner snart også starter. har ikke lagt æg i maskinen efter dem endnu. 

 

08-01-2020

 

De sorte med skæg får en chance til.

Har gemt 2 høner fra 2019, men god farve og god top og skæg, lidt for små men jeg håber ved at bruge en stor hane at de bliver større.

Har indkøbt 2 perlegrå høner fra tyskland og de skal gå hos de sorte, havde planer om en perlegrå stamme igen, men det kniber med pladsen, så ind til vide går høner hos de sorte, har så fået fat i en perlegrå hane fra en opdrætter på fyn, men han er ikke så godt, han har ikke kunne falde til og det tog lang tid før na hanfandt ud af maden var inde i huset, så han var ved at dø af sult, men nu er han på rette vej. men får se om han får lov til at bliver. 

Hane er også fra 2019 en stor grov hane, men den enste som jeg synges komme bruges.